Yhdistys

Hämeenlinnan Nuoli-haukat ry on perustettu vuonna 1958.

Yhdistys ylläpitää ja edistää jousiammunnan harrastustoimintaa erilaisilla jousilla. Seuran jäsenistöstä löytyy aktiivisia ampujia mm. vastakaari-, pitkä- ja taljajousilla. Joukossa on myös paljon tee-se-itse henkeä ja toisinaan radoillamme näkee itse tehtyjä jousia.

Yhdistyksellä on harjoitustilat talviaikana Jyrätien Liikuntahallilla osoitteessa Jyrätie 8 ja kesäkaudella oma ampuma-alue Viisarin montulla osoitteessa Hirvilammentie 38.

Ohjattuun tutustumiseen on mahdollisuus harjoitteluvuoron aikana. Tutustumiseen pyydetään ilmoittautumaan ajoissa yhteydenotto lomakkeella, jotta voimme varmista opastavan henkilön paikalla olon.

Kesäkaudella Viisarin monttu on seuran jäsenten käytössä päivittäin. Jousiammuntapaikalla voi harjoitella eri etäisyyksillä aina 90 metrin matkalta asti. Lähistöllä on lisäksi lyhyt maastorata. Jos haluat tutustua paikkaan, mutta et ole yhdistyksen jäsen, ota yhteyttä.

Hämeenlinnan Nuoli-Haukat kuuluu kahteen lajiliittoon, Suomen Jousiampujain liittoon ja
Suomen Maastojousiampujain liittoon.

Yhdistyksen jäsen- ja hallimaksut on keskitetty Liikuttajat palveluun https://liikuttajat.fi/nuolihaukat.

Nuoli-Haukat vaatetus on hankittavissa seurashop.fi tarjonnasta.
Tarjolla on verkkatakki, collari, tekninen huppari, tekninen paita, tuulitakki ja verkkahousut Nuoli-Haukat Ry:n väreissä ja logoilla. Hinnat ovat samat kuin seuran yhteistilauksessa.